Slider1

Betfair

Betfair

Betfair är ett lite annorlunda spelbolag som var först på marknaden med att erbjuda spel mot varandra, alltså inte bara mot själva bookmakern utan mot andra oddsspelare. Det har gjort att man oftast legat i framkant med höga odds. Men Betfair är långt ifrån bara en sports book, det är lika mycket ett casino och en pokersida. Det finns helt enkelt spel på det allra mesta och dessutom till fin, fina odds! Därför är det ingen slump att just Betfair har utvecklats till att bli en av de populäraste spelsajterna som finns på marknaden idag.

Välkomstbonus och Kampanjer

När du registrerar dig hos Betfair får du flera bra erbjudanden att starta med. Vill du spela på odds kan du hämta hem en bonus på 100 % upp till 1000 kr. För att se hur du ska göra för att ta del av välkomstbonusen på 100 % upp till 1000 kr och villkoren till den kan du kolla in listan här nedanför:

  • Öppna ett spelkonto hos Betfair med koden ZSKACJ och sätt in minst 100 kr för att bli kvalificerad för välkomstbonusen.
  • Hämta din bonus från kampanjsidan.
  • Du behöver endast omsätta din bonus 4 gånger innan du kan begära uttag.
  • Dina spel måste ha lägsta odds på 1.60 för att räknas mot omsättningskraven.
  • Du måste omsätta bonusen inom 90 dagar annars löper bonusen ut.

Det faktum att du endast behöver omsätta välkomstbonusen 4 ynka gånger är ett gott skäl till varför du bör spela på odds hos Betfair enligt oss.

Utöver välkomstbonusen på 100 % upp till 1000 kr erbjuder Betfair boostade odds på olika matcher väldigt frekvent. Du hittar också väldigt roliga specialspel på fotboll där du exempelvis kan spela på vilken klubb en viss spelare kommer att gå till.

Sports book

Betfair odds skiljer sig lite från övriga sajter i det att du spelar mot andra spelare – inte bookmakern. På så sätt kan man nå högre odds generellt, vilket är en av anledningarna till att Betfair har blivit så omåttligt populärt bland spelare världen över.

Ser man till utbudet finns det ingenting man kan klaga på. Här hittar du spel på fotboll, ishockey, tennis, mma och mycket mer. Alla de mest populära matcherna och ligorna finns representerade i listan av oddsspel.

Betfair i mobilen

Använd Betfair mobilapp för att få ut maximalt av dina favoritspel. Det finns olika appar som är anpassade för olika typer av spel, de finns att ladda ner på App store, Google play och överallt där du brukar kunna ladda ner dina appar. Att ha lyxen att spela via en app hos ditt spelbolag är verkligen inget som är särskilt vanligt. Men detta kan Betfair erbjuda alla sina spelare så det spelar alltså ingen roll om du är ute och vandrar i berg, ligger på stranden eller om du står i mataffären. Blir sugen på att slänga iväg ett bet så är det bara att fiska upp din smartphone och trycka på appen så har du de bästa oddsen till ditt förfogande på nolltid.

Support och Betalningar

Så fort du får problem med något ska du höra av dig till Betfairs kundtjänst. Den är tillgänglig via e-post eller telefon på svenska, danska och engelska. Dessutom har du en live chatt som finns till ditt förfogande dygnet runt som du kan kontakta. Det är bara att välja den metod som passar dig bäst. Du kan även läsa igenom de vanligaste sökfrågorna under hjälpcenter. I många fall finns frågorna redan besvarade där.

Transaktioner genomförs på ett säkert sätt med hjälp av e-plånböcker, kontokort eller banktransfer. I listan av alternativ hittar vi exempelvis MasterCard, VISA, Skrill, Neteller, PaySafe och BankTransfer. Det tar i regel 2-3 dagar innan du ser pengarna på ditt konto, men det kan också gå så fort som på någon timme om allt vill sig väl.

Har du inte redan slutat läsa och blivit medlem hos Betfair vid detta laget så finns det absolut inget att vänta på. Ta del av välkomstbonusen och fullkomligen bada i boostade odds hos Betfair redan idag. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken på utbudet. Vi önskar dig all lycka till med ditt spelande och kom ihåg att alltid spela ansvarsfullt!

Besök Betfair