Slider1

bwin

bwin logo

Bwin titulerar sig själva som det spelbolag i världen som kan erbjuda spel på flest sporter. Inget dåligt löfte man öppnar med och efter bara en stund inne på sidan får man hålla med om att de håller vad de lovar. Med över 90 sporter att välja bland så finns det ingen risk att du inte skulle hitta spelet du söker efter hos bwin. Ute efter något annat än sport? Sitt lugnt i båten, hos bwin finns även möjligheten att spela casino och poker, valet är ditt!

Välkomstbonus och erbjudanden

Som en tungviktsmästare inom bettingvärlden så erbjuder såklart bwin även ett välkomsterbjudande utav högsta klass. För alla er spelare ifrån Sverige som väljer att öppna ett konto hos sportjätten så väntar en bonus på upp till 250 kronor.

  • Skapa ett konto hos bwin via länken från Vikingbet.com
  • Gör en insättning på minst 100 kronor
  • Få insättningen dubblad upp till 250 kronor

Med bonusen kommer ett omsättningskrav innan du ges möjligheten att plocka ut dina bonuspengar. Sex gånger måste du omsätta bonusen innan ett uttag kan ske.

 

Sportsbook

Världens största utbud är budskapet bwin ger dig när du kommer in på sidan. Med över 90 olika sporter att spela på så är det svårt att inte hålla med. Alla sporter finns uppradade till vänster på oddssidan för att du enkelt ska kunna hitta det spelet som är av intresse för dig.

Liveodds är en stor del utav spelandet hos bwin. Dagligen erbjuds livespel på ett flertal matcher med allt ifrån Premier League till mindre ligor som Superettan och Allsvenskan. Varje match erbjuder en animering utav matchhändelserna så att du på ett smidigt sätt kan hänga med i handlingarna.

Samtliga oddsförändringar visas med hjälp utav gröna respektive röda pilar. För att ge dig ett så flytande och problemfritt spelande som möjligt så är bwin noga med att använda sig utav den senaste oddsplattformen.

 

Support och betalningar

Bwin erbjuder det bredaste utbudet av betalningsmetoder så att du ska slippa några problem med betalningar när det är dags att spela. Insättningar sker med en gång och uttag behandlas så snabbt dina betalningsuppgifter kan bekräftas. Mer information om detta kan du hitta under Hjälpsektionen hos bwin.

Supporten hos bwin finns där för dig dygnet runt, sju dagar i veckan. Mail, livechatt eller telefon är de olika sätten du kan använda för att komma i kontakt med någon utav deras duktiga medarbetare. Notera att telefonlinjen håller öppet mellan 10.00-22.00 på vardagar och mellan 12.00-22.00 på helger.

Besök Bwin