Slider1

Enarmade banditer

Vad är en enarmad bandit?

Ok vad är nu en enarmad bandit då? Jo, det har många av oss hört och sett förut och det har säkerligen du med för om du tar och går ned till lokala pizzerian eller den lokala puben så kommer du se ett par exempel av dom. Det är så att samlingsnamnet på slots eller spelautomater är just vad enarmade banditer är, och det är det gamla namnet på spelautomater man spelade på i landbaserade casinos.

Du har väl sett en och en annan Jack Vegas-maskin på krogen som folk sitter vid och spelar en stund. Dessa är ju fysiska versioner av en enarmad bandit eller slots eller spelautomater och idag hittar du hundratals olika sådana på nätet men du har ju även www.jackvegasonline.se som hjälper dig med det. Tusentals svenskar spelar varje dag på spelautomater och nog finns det fog för reklam i TV och på nätet om dessa då detta ännog är nya folksporten!

Att banditerna är så populära som de är har sin enkla förklaring i att det är så pass enkelt att spela och alla kan ju göra det med. Det är en väldigt skillnad mot att spela poker eller spela på Stryktipset då dessa kräver ganska mycket kunskap om strategier men när man spelar slots är det bara du och spelet! Mängden spel som finns att spela på bra spelsajter är hundratalet och det som passar dig kanske inte passar någon annan, men nog kan vi lova att du kommer hitta just det som passar ditt tycke och smak. Har man väl testat att spela en gång så förstår man storheten i det för det är både kul och spännande, och man vill spela mer.

Vilken enarmad bandit ska man spela på?

Men vad passar nu dig som spelare och som person? Ja men det är väl enklast att säga att du ska välja ett spel som kittlar dina sinnen precis som du väljer en film för den verkar bra, du testar på och sedan utforskar du bara själva spelet. Att hitta rätt är inte enkelt men nog är det mycket roligt att kunna testa på nya spel lite då och då! Spel kommer ju givetvis att utvecklas och även produceras nya men kanske ska du testa på de gamla hederliga som fångat så mångas uppmärksamhet genom åren. Varför inte testa på Mega Fortune, Mega Moolah, Starburst med andra? Vi kan lova att du aldrig kommer att bli besviken på att spela dem och sedan har du hundratalet andra att testa på. Kom ihåg att du kan vinna stort på de som har en progressiv jackpott. Detta kan innebära många miljoner!