Slider1

Live Betting

Live betting- satsa när du vill

Live betting på internet har blivit jättepopulärt på grund av spänningen av att satsa pengar live, på en match som är igång! Älskar du fotboll kan du alltså sitta och titta på en match och satsa under matchens gång. Detta har ju självklart inte varit möjligt innan internet kom så vi ser att det växer så det knakar runt om i landet. Spela på sport har ökat väldigt mycket och sysselsätter numer många hårt arbetande människor i branschen. Det finns sådan som oddssättare och andra som ser till att du som spelare kan ta dina surt förvärvade pengar och betta en stund när du känner för det och kanske utöka lönen ett par snäpp. Många har nu insett att det finns andra sätt än bara de för Svenska Spel och kikar då runt på andra aktörer på marknaden.

Hundratals olika matcher

Vi listar sådana spelbolag som är för dig som gillar att spela på odds, eller live-bettar ofta eller kanske bara gillar tanken på att kunna spela på division 2 i damfotboll i Ghana. Det finns otroligt många olika slags spel att satsa en slant på och vi på Vikingbet.se ser gärna dig ta hjälp av oss för vi har ju testat oss fram för att sedan kunna sätta betyg men även lista de spelbolag som ger dig bäst deals och då bäst bonusar likaså men även har den bästa servicen som du får på bettingsidor. Ta bara att du kan som ovan nämnt spela på egentligen lite vad som helst därute och vi har själv satsat pengar på Pakistanska ligan i fotboll, och det var jätteroligtoch vi fick se en betydligt bättre kvalite än förväntat. Ta nu denna tanke och begrunda att ju mer man vet desto större chans har man att vinna i denna sportvärld och det stämmer alldeles korrekt gällandes live betting och sportsbetting i övrigt!

Sprid ut spelandet

Live betting på nätet tycker vi ger en helt ny dimension av spelande på matcher och sport och vi gillar det för nog sitter vi själva som på nålar när vi gör det och vi har ju varit med i många många år. Ännu lite mer roligt är att vi ser svenskar som nu spelar på andra aktörers spelsidor och inte håller sig till en enskild. Man sprider ut sitt spelande och då ska man ju ha koll på vad som gäller för exempelvis bonusar och annat som du inte får på Svenska Spel. Mycket trevligt att få en spelbonus när du ska spela, och detta betyder ju att du har mer pengar att spela för än du satte in så win/win kan man säga.

Spela smart

Kom nu ihåg att inte bli helt till dig när du spelar på live betting och spelar bort massa pengar utan spela smart och alltid med en budget i sinnet så du inte spelar bort mer än du har råd med!