Nyheter

Vad finns det att betta på just nu?

Posted on Categories Sportnyheter

När världskrisen  fortsätter att sprida sig över hela världen har sportfanatikerna det tufft. Sommaren 2020 skulle bli en fest med såväl Sommar-OS i Tokyo som EM i fotboll. Båda evenemangen är framflyttade till 2021. Största delen av idrottsvärlden har stängt ner vilket gör att punters kan ha det kämpigt för tillfället. Det finns dock ljusglimtar i denna annars mörka period och vi tänkte försöka sätta lite ljus på tillvaron och ta dig igenom vilka evenemang som det fortfarande går att betta på.

TV-evenemang

Den populära danstävlingen Let’s Dance och det kanske inte lika hyllade programmet Stjärnornas Stjärna har nyss dragit igång. Varje vecka sänds ett avsnitt och du kan betta på vilken nästa deltagare blir att åka ur, head to head mellan olika deltagare samt vem som kommer vinna hela tävlingen.

Detsamma gäller Idol som är lite längre gånget än Let’s Dance och Stjärnornas Stjärna men marknaderna är princip identiska. Slutvinnare och nästa deltagare att bli eliminerad är de stora marknaderna. Även den återuppstådda realityserien Big Brother går att betta på och då är det marknader som H2H av vilka som går längst, slutvinnare eller nästa person att få lämna huset. Hos Betsson kan du betta på vinnaren av Big Brother 2020.

betsson

Politiska val

De som trodde att krisen skulle få mänskligheten att sluta prata politik har fått tänka om. Istället har vissa partier och politiker försökt göra poänger av krisen. 2020 är ett otroligt viktigt politiskt år eftersom det är presidentval i USA. Just nu pågår demokraternas primärval där Joe Biden är favorit framför Bernie Sanders till att bli partiets presidentkandidat. Vinnaren av dessa två herrar blir den som går upp mot Donald Trump. Allting avgörs den 3:e november. Här rekommendera vi dig att kolla in Betsafe för odds på USA valet 2020.

 

Brexit – många marknader att betta på

Förutom USA är det brittiska valet alltid intressant, framförallt under och efter Brexit. Hos spelbolagen finns det många marknader. Till exempel går det att spela på vem som blir respektive ledare för de olika partierna, om det blir en manligt eller kvinnligt styre Labour-partiet och mycket mer. Även andra politiska val går också att betta på precis som vanligt hos spelsidorna.

E-sport

CS:GO och annan E-sport påverkas inte något särskilt av krisen. Visst de stora evenemangen med publik kan inte bli av men däremot fortsätter ligaspelet precis som vanligt. De olika lagen kan fortfarande spela utan att vara i samma rum och därför kan svenskarna fortsätta följa Ninjas in Pyjamas, Astralis och alla andra topplag i den digitala världen. League of Legends, Dota 2 och FIFA är andra populära esporter som det fortfarande går att betta på. Vi rekommenderar att prova betting på E-sport hos Unibet, där man även kan streama flertalet matcher.

unibet logo

Fotboll

Visst, den absoluta majoriteten av fotbollen är framskjuten. UEFA beslutade att flytta fram EM-slutspelet samt slutspelet i Champions League och Europa League. Premier League och de andra ligorna i Europa och övriga världen har också skjutit fram ligaspelet. Allsvenskan och övrig svensk fotboll ska sättas igång i slutet av maj/början på juni men ingenting är säkert i dessa tider. För den som vill stilla abstinensen finns det fotboll som spelas i världen men det är kanske inte de mest populära ligorna som fortgår men det finns alternativ. Vitryssland, Turkmenistan, Mauritania, Burundi, Myanmar, Nicaragua, Argentina, Colombia, Irak, Montenegro och Sydafrika ser alla ut att fortsätta med liga och cupspel som planerat.

I övrigt har det mesta ställts in

Hockey-VM har ställts in precis som att OS och fotbolls-EM har blivit framflyttat till 2021. Det mesta står still idag med alla amerikanska ligor som NHL, NBA och MLS inställda. Ovan är evenemangen som fortfarande pågår och det råder högst oklart när idrottsvärlden är redo att starta igen.

Speltips inför andra chansen!

Posted on Categories Uncategorized

Nu har det blivit dags för Andra Chansen i Melodifestivalen 2020. Andra chansen är den sista ”deltävlingen” innan finalen i Globen som går av stapeln den sjunde mars. Detta års andra chansen är upplagt på samma sätt som föregående år. I dueller. Nedan kommer vi gå igenom varje duell och odds på deltagarna för att gå vidare till den stora finalen i Globen i Stockholm lördagen den sjunde mars.

Lägg ett odds på andra chansen

Lägg ett odds på Andra chansen hos Unibet som i princip alltid levererar högst odds på Underhållning & Specialer! Klicka här eller på bilden nedan för att komma till Unibet!

unibet andra chansen

Vilka låtar ställer deltagarna upp med i Andra Chansen?

Nedan går vi igenom alla deltagare och låtar de ställer upp med i respektive duell.

Duell Deltagare & Låt Deltagare & Låt
1 Anis Don Demina med Vem e som oss? Ellen Benediktsson & Simon Peyron med Surface
2 Paul Rey med Talking in My Sleep Malou Prytz med Ballerina
3 Felix Sandman med Boys with emotions Frida Öhrn med We are One
4 Mendez ft Alvaro Estrella med Vamos Amigos Drängarna med Piga och Dräng

Duell 1: Anis Don Demina – Ellen Benediktsson & Simon Peyron

Nedan går vi igenom speltips med odds från Unibet inför den första duellen i Andra Chansen 2020.

 •  Odds Anis Don Demina: 1.25 (Unibet)
 • Odds Ellen Benediktsson & Simon Peyron: 3.55  (Unibet)

Ur denna duell säger oddsen i princip allt, Anis Don Demina glider vidare till finalen i Globen med sin sköna still till oddset 1,25 hos Unibet. Detta får anses som ett säkert spel med tanke på motståndarnas prestationer i tidigare deltävling.

Duell 2: Malou Prytz – Paul Rey

Nu har vi kommit till duell nummer två där vi också går igenom odds, deltagare och tips på odds!

 • Odds Malou Pryts: 1,35 (Unibet)
 • Odds Paul Rey: 2,90 (Unibet)

Ur denna duell tro vi trots att oddsen ser bättre ut för Malou Pryts att Paul Rey går vidare till oddset 2.90. Med en insättning på ynka 1000 kr kan du alltså gå vinnande ur detta spel och kamma hem 2900 kr hos Unibet!

Duell 3: Felix Sandman – Frida Öhrn

Nedan går vi igenom odds med speltips för duell nummer tre i Andra Chansen 2020!

 • Odds Felix Sandman: 1,35 (Unibet)
 • Odds Frida Öhrn: 2,95 (Unibet)

Felix Sandman har varit vinsttippad sen början, vi tror fortfarande starkt på honom som vinnare ur hela Melodifestivalen 2020. Vi placerar därför ett odds på honom som vinnare av duellen mota Frida Öhrn. Man säger ofta att man hittar vinnaren av Melodifestivalen i andra chansen. Detta år så verkar det inte vara någon skillnad heller! Ett spel på Felix Sandman som vinnare går till oddset 31,0 hos Unibet idag. Här ser vi helt klart ett stort spelvärde!

Duell 4: Mendez & Alvaro Estrella – Drängarna

Den sista deltävlingen i Andra Chansen för 2020 års bilaga av Melodifestivalen är här med tävlande Mendez & Alcaro Estrell mot Drängarna.

 • Odds Mendez & Alvaro Estrella: 1,80 (Unibet)
 • Odds Drängarna: 1,90 (Unibet)

I denna duell ser det både till oddsen och prestationsmässigt väldigt jämnt ut. Däremot tror vi att Drängarna är det bidrag som kommer fånga Sveriges hjärtan och ta sig vidare till finalen i Globen. Du kan spela på Drängarna till oddset 1.90 hos Unibet!

Vem vinner sista duellen?

Sammanfattning Andra Chansen

Andra Chansen i Melodifestivalen 2020 ser väldigt jämn ut kort sagt! Vi har massivs av schysst underhållning att vänta av på lördag och riktigt bra odds från spelbolagen att spela på inför tävlingen. Det blir kul att se vilket bidrag som tar sig vidare till finalen och får tävla om att representera Sverige ute i Europa. Glöm inte att titta in snart igen för att hitta fler grymma odds på roliga tävligar som Melodifestivalen!

Speltips SHL-helgen 1/2-20

Posted on Categories Sportnyheter

Leksand vs Frölunda

Jumbon Leksand med tre raka förluster tar emot regerande mästaren Frölunda på Tegera Arena i Leksand. Hemmalaget har tre raka förluster samtidigt som Frölunda söker revansch efter tunga förlusten mot DIF senast med 2-1. Vi tror Frölunda får sin revansch mot jumbon i tabellen.
Speltips: Frölunda vinner borta mot Leksand till oddset 1,72 hos Unibet.

Malmö Redhawks vs Luleå

Malmö är utan tvekan det lag som får ut mest av sina tillgångar men nu är det serieledaren Luleå som kommer på besök. Malmö har dock 9-1 i målskillnad på sina två senaste hemmamatcher och det är en lång resa för norrlänningarna. Vi tror skåningarna kan skrälla.
Speltips: Malmö vinner matchen till oddset 3,15 hos Nordicbet.

Rögle BK vs IK Oskarshamn

Rögle BK har börjat svaja efter en bra första del av säsongen. Fem förluster på de sju senaste imponerar inte av Ängelholmsklubben som har 2-9 i målskillnad på de två senaste matcherna. Vilken tur att det är nästjumbon IK Oskarshamn som kommer på besök till Catena Arena. Oskarshamn får det tufft mot ett bättre motstånd.
Speltips: Rögle vinner hemma mot Oskarshamn till oddset 1,49 hos ComeOn.

Skellefteå vs Linköping

Skellefteå har fyra raka förluster och 13 insläppta på de tre senaste. Linköping har tre raka segrar och har en löjligt tät defensiv med endast ett insläppt mål per match tre matcher i rad. Vi tror att Skellefteå får det tufft och att ett pånyttfött Linköping är snäppet vassare och ordnar segern.
Speltips: Linköping vinner borta mot Skellefteå till oddset 3,70 hos Bethard.

Brynäs IF vs Djurgårdens IF

Femman Djurgården mot krisande Brynäs kan väl bara sluta på ett sätt? Inte enligt oddsen som håller Brynäs som favoriter. Vi tror dock att Djurgården med fem raka segrar klarar av den korta resan till Gävle och vinner matchen.
Speltips: Djurgården vinner borta mot Brynäs till oddset 2,65 hos Betsson.

Färjestad BK – Örebro HK

Vilket toppmöte vi har att se fram emot denna helg när tvåan Färjestad tar emot trean Örebro. Vi tror att Färjestad med fördel av hemmaplan tar revansch för två raka förluster mot laget.
Speltips: Färjestad vinner till oddset 2,05 hos Bet365.

HV71 vs Växjö Lakers

 Ett mittenmöte mellan två formstarka lag väntar på Kinnarps Arena i Jönköping, staden som är stolta att de har nära till tre huvudstäder men inte mycket mer. HV71 har tre raka seger och 15 mål framåt och vi tror de håller undan mot Växjö Lakers.
Speltips: HV71 vinner hemma mot Växjö Lakers till oddset 2,15 hos Bet365

Sportsbetting i mobilen

Posted on Categories Uncategorized

Inom en snart framtid kommer betting via en mobiltelefon att vara mer populärt än att placera bets via datorn. Att kunna placera bets utan att ha tillgång till en dator har varit en stor förändring inom sportsbetting-branschen de senaste åren. Mobil betting ger dig bekvämligheten att kunna placera bets var du än befinner dig – förutsatt att du har täckning på mobilen.

På grund av denna stora förändring erbjuder numer varenda en av våra bästa online sportsbooks en mobil betting-plattform som automatiskt triggas när när du besöker deras sida från en mobil enhet. Var och en av dessa enheter är oerhört användarvänliga och lätta att använda.

Med tanke på antalet bets som placeras via mobilen nuförtiden så vore det helt enkelt en riktigt dålig affär att inte erbjuda toppmoderna bettingmöjligheter för spelarna.

Hur betting i mobilen fungerar

Mobil betting är oerhört enkelt. Du besöker bara bettingsidan från din mobila enhet och därmed kommer du automatiskt att loggas in på den mobilkompatibla versionen av webbsidan.
Därefter är det bara att scrolla igenom den mobila webbsidan för att hitta de bets som du är intresserad av att placera.

Personligen så gillar jag att spara de bettingsidor jag använder mest, som bokmärken på min telefon, för att effektivisera processen och för att säkerställa att jag inte går miste om några vassa betting möjligheter.

Varför använda mobil sportsbetting?

Mobil sportsbetting låter spelarna på ett bekvämt sätt placera bets, även när de inte befinner sig vid en dator. Tänk på alla de möjligheter som mobil sportsbetting kommer att erbjuda:
Du är och tar en öl med några vänner på den lokala sportbaren och du bestämmer dig för att du vill satsa på spelet. Då placerar du ditt bet genom att använda dig av mobil betting.
Du är på en NFL match och märker från sidlinjen att det krånglar för den startande quarterbacken i uppvärmningen. Då använder du detta till din fördel genom att använda dig av mobil betting.
Du befinner dig på bussen och kommer på att du inte la det där bettet som du kände var ett bombsäkert kort. Då lägger du bara detta bet genom att använda dig av mobil sports betting.
Som du kan se, är situationerna där du kan använda dig av mobil betting oändliga. Mobil sportsbetting är framtiden, eftersom det finns så många möjliga användningsområden.

Vilka online sportsbooks erbjuder mobil betting?

Alla våra rekommenderade online sportsbooks erbjuder mobil betting. Med det sagt, är min personliga favorit Bet365, samtidigt som även BetOnline har en utmärkt mobil bettingplattform för amerikanska (svenska?) användare.

Bet365 mobil exempel: 

Här kommer ett exempel på Bet365 mobila betting plattform, med några screenshots:

*Jag tillåts inte visa screenshots från Bet365’s mobila plattform. För att se den, besök Bet365.com från din mobila enhet.

Besök Bet365

18+ | Spela ansvarsullt | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 

Svensk fotbollsfes 2020 – Vart spelar Sverige sin första EM-match

Posted on Categories Sportnyheter

Sverige är klart för EM 2020 i fotboll. Helt magiskt, och vi gjorde det för egen maskin, utan att vara beroende av andra lags resultat för att ta oss vidare. En bedrift vi kan stå starka på. Nu kan vi fokusera på nästkommande utmaningar och slipa formen. Här i artikeln tittar vi på en sammanfattning av kvalet, vilka spelare som stod ut lite extra och vad vid tror om Sveriges chanser i EM.

En framgångssaga för Sverige i EM kvalet

Kan man säga något annat? Nej, vi tycker inte det. Sveriges grupp innebar en hel del utmaningar och den främsta var såklart Spanien. Dock var det väl klart från början att man inte kunde rå på dem. Återstod alltså att fokusera på andra platsen och se till att inga misstag begicks mot de andra lagen Norge, Rumänien, Malta och Färöarna.

Nu när gruppen är klar och vi är klara för spel i EM kan vi konstatera att vi inte heller gjort några misstag. Vissa matcher kunde ha genomförts bättre, som exempelvis att spela oavgjort mot Norge två gånger. Inget var klart förrän Sverige tog vinsten mot Rumänien med 2-0. Norge slutade sedan fyra poäng efter Sverige. Som sista match återstod en betydelselös men bra träningsmatch för Sverige mot Färöarna, och som vi också vann med 3-0.

Spelare med huvudroll i EM kvalet

Lagbygget är viktigt. Det är deras samspel och möjligheter som ger vinst i slutändan. Dock är det några som har visat framfötterna lite extra i spelet fram till kvalet. Dessa spelare tycker vi är Victor Nilsson Lindelöf, Emil Forsberg och Kristoffer Olsson. De har alltid gett extra och stått för många av de vinster som tagit oss till platsen i EM.

Som nya debutanter vill vi nämna Mattias Svanberg som fick en magisk debut i matchen mot Färöarna där han gjorde 2-0 och även en assist till 3-0 målet. Dejan Kulusevski blev inbytt i 65:e minuten och fick premiärspela. Dessa två kan vara väldigt intressanta spelpjäser i det kommande spelet och vi är säkra på att vi kommer få se mer av dem framöver.

Sveriges chanser att vinna EM

Sveriges bästa placering i ett EM är 1992 då vi var värdland och var direktkvalificerade – och vem kommer inte ihåg det evenemanget? Vi tog oss till en tredje plats (förlorade i semifinalen mot Tyskland). Märkbart var Danmark som halkade in på ett bananskal i EM genom att Jugoslavien var tvungna att stå över. Danmark vann också EM 1992. Man kan säga dom förvaltade sin gratisplats väldigt bra!

Att Sverige nu skulle ta och vinna EM2020 känns långt bort. Allt är såklart möjligt men det är många stora och starka nationer vi har att möta.

Letar vi bettingtips på Sverige som vinnare i EM får vi gå ner en bit i tabellerna och hittar följande odds:

Med andra ord så är det ingen som räknar med att Sverige ska ta hem det här. Är du av annan åsikt och tror Sverige kommer ta sig hela vägen är oddsen till din fördel då ett mindre bet såklart ger riktigt bra utdelning. Långa bet av denna typ är också roliga då de oftast lever en lång tid under hela turneringen.

Lottning och playoff i EM

Den 22 november skedde lottningen för UEFA Euro 2020 vilket visar vilka som möter vilka i play off spelen för de resterande platserna till EM spelet i fotboll. Det är 16 lag som tävlar om fyra återstående platser. Danmark och Sovjetunionen är redan kvalificerade då dessa är värdar för detta event.

Datum att ha koll på för EM fotboll 2020

 • Semifinaler spelas: 26 mars 2020
 • Play off finaler spelas: 31 mars 2020
 • UEFA Euro 2020 spelas: 12 juni – 12 juli 2020

Sveriges möjligheter i EM

Att Sverige kommer att prestera bra med det nuvarande laget råder det inga tvivel om. Vi kommer absolut att klara en hel del lag, och gå segrande ur dessa möten. Vi kommer även störa spelet för många andra lag med våra effektiva och taktiska spelare på planen. Frågan är hur långt det räcker denna gång. Det är inte ofta vi är i EM som kvalificerat lag, och vi måste ta vara på tillfället. Just då är det också laget gör sitt yttersta och överträffar allas förväntningar. Kanske är det denna gång det händer? Kan Danmark vinna EM kan väl vi!

UFC 244 Masvidal : Diaz

Posted on Categories Sportnyheter

The Ultimate Fighting Championship är i full rulle och vi inväntar UFC 244 som tar plats i New York och Madison Square Garden den 2a November. Efter sin succé i returen i UFC 241 är Nate Diaz tillbaka återigen, när han senast slog Anthony Pettis efter 3 års frånvaro från buren antog han sig titeln ”Baddest motherfucker in the game” och utmanade Masvidal som har övertygat i sina senaste fighter. Kommer han att leva upp till sina ord och kvarstå som den värsta jäveln i gamet eller blir det Masvidal som tar hem det? Det återstår att se i den 500:de livegalan från UFC, vi hittar även britten Darren Till på huvudkortet där han slåss mot Kelvin Gastelum för en delad huvudmatch på galan.

Årets UFC gala UFC 244 bettar man på hos Betfair

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Vad är det för nytt som presenteras i galan?

Snacket inför UFC 244 har vart i full gång sedan Diaz vann mot Anthony Pettis och utmanade Masvidal, det är två fighters som överraskat flera gånger förr och båda är bland dem hårdaste UFC har att erbjuda. Självklart accepterades fighten och därför kommer vi att se Masvidal vs Diaz i en fight om det nyaste UFC-bältet, ”BMF-belt”, som står för ”Baddest Motherfucker”. Det är helt enkelt ett bälte först värstingarnas värstingar, något som utan tvekan kommer att engagera fansen till fullo.

Är Diaz tillbaka på riktigt i UFC?

Med sin långa UFC historia har Nate Diaz flera gånger visat prov på sin hårdhet, han fick kontrakt till organisationen genom att ta hem serien The Ultimate Fighter där han vann finalen som underdog. De matcher som de flesta minns bäst är nog dubbelmatcherna mot Conor McGregor där Diaz i första matchen utan förberedelse ströp ut dåvarande mästaren i en blodig kamp. Senast vann han övertygande mot Pettis efter 3 års frånvaro och levererade samma, om inte bättre, kvalité i oktagonen.

Masvidal en överraskning som har ett rekord i UFC

Masvidal har från sitt håll även han överraskat och övertygat genom hela sin karriär. Det var 2017 han tystade hela UFC-världen när han knockade ut dåvarande ostoppbara Donald ”Cowboy” Cerrone i andra ronden till stora ögon i publiken, inför matchen sade han ”Cerrone’s not as good as people think he is, and I’m about to show ’em” vilket han därefter gjorde. Detsamma gjorde han mot brittren Darren Till på engelsk mark, inför matchen buades han ut av hela publiken men tog emot ropen med ett leende och vifta med armarna efter mer. Han fortsatte matchen med att knocka ut Till i andra ronden även här, senast såg vi hann ta hem den snabbaste knockouten i UFCs historia då han med ett flygande knä knockade ut Ben Askren direkt efter 5 sekunder av första ronden.

Som ni kan läsa är det två av dem hårdaste i organisationen som ställer upp och det är därför Dana har introducerat det nya bältet inför matchen. Vem ska bli den historiske första vinnaren av bältet?

Masvidal vs Diaz

I matchen om det nyinförda ”BMF”-bältet är det svårt att välja vinnare. Två fighters som inte är rädda för något, vi vet att Diaz kan äta slag som om det vore godis. Och v i vet att Masvidal kan överraska på alla tänkbara sätt. Vi kan se att spelbolagen håller Masvidal som favorit, att vinna ger 1.58 gånger pengarna hos Bet365 medans Diaz att vinna ger 2.40 gånger pengarna.

Det är en match som vi tror kommer att utspelas stående, med två stycken som går hårt för BMF-bältet kan det bli en riktig ”slugfest” som man säger. Nate är dock stark på backen och vi skulle int bli förvånade om han till slut går vinnande via submission som mot Connor, han har konditionen och hakan för att tåla mycket stryk och hålla länge.

Betta på UFC 244  hos Bet365 – Vem tar hem BMF bältet?

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

 

Till vs Gastelum

I kampen mellan Darren Till och Kevin Gastelum har vi en favorit i Gastelum, oddsen har han att vinna för 1.61 gånger insatsen medans en vinst för Till ger 2.37 gånger insatsen. Det är två fighters piskade att vinna, Till förlorade senast hemma mot Masvidal och har mycket att bevisa, Gastelum hade chans på bältet men förlorade mot ersättaren när mästaren blev sjuk inför bältesmatchen och måste nu bevisa sin kvalité på nytt.

Thompson vs Luque

I fighten mellan Stephen Thompson och Vincente Luque har spelbolagen satt Thompson som favorit att vinna. Oddsen som erbjuds är 1.76 gånger pengarna medans Luque-vinst ger 2.10 gånger insatsen. Thompson kommer från två förluster och vi väntar oss mycket från ”Wonderboy”. Luque har dock övertygat med 6 raka vinster, 3 av dem bara iår! En svårbedömd match som kan gå åt båda hållen.

Lewis vs Ivanov

I sista matchen på huvudkortet så ser vi att oddsmakarna håller Ivanovn som liten favorit framför Lewis, det är dock en knapp skillnad och vinst för Ivanov ger 1.80 gånger insatsen medans en seger för Lewis betalar 2.00 gånger satsad summa. Publikfavoriten Lewis kommer försöka studsa tillbaks efter 2 förluster mot Cormier och Junior Dos Santos vilka är två riktigt bra fighters. Ivanov kommer från 2 segrar och hoppas på att hålla vinstformen igång.

Som ni ser är det många spännande matcher på gång i UFC 244, vem ska ta hem bältet som ”the baddest motherfucker in the game”? Och ska vi Wonderboy och Till studsa tillbaks? Det kan bli en avgörande gala för många fightare och vi följer den med stor spänning.

UFC 244 spelas hos Betsafe 

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

De mest nischade sporter du kan satsa på

Posted on Categories Sportnyheter

Fotboll, ishockey och tennis må vara de mest populära sporterna att betta på för en svensk, men i längden kan det eventuellt bli lite fantasilöst för oddskingen. Vilka andra alternativ finns det utanför det svenska rampljuset? Om du letar efter en ny sport att sätta tänderna i har vi tagit fram en lista av de mest orörda nischade marknaderna inom sports betting.

Varför ska du betta på nischade sporter?

De mest nischsporter du kan satsa på

Spelbolagen må ha koll på det mesta men de kan omöjligt vara experter på samtliga sporter och ligor som erbjuds i en sports book. Det kan du använda din fördel! Ju mer obskyr sporten är desto större chans att du kan få ett övertag mot spelbolagen om du läser på ordentligt innan du placerar dina spel.

Bettingsidorna fokuserar naturligt nog på mainstream sport eftersom det är där den största omsättningen sker, både från hobby- och professionella spelare. Genom att bli expert på en mindre populär sport kan du ligga ett steg före spelbolagens oddssättare.

E-sport

Faktum är att E-sport egentligen inte borde tillhöra en nischad sport om vi tittar på efterfrågan. Trots detta har flertalet spelbolag oerhört svårt att få till en E-sport-sektion som speglar intresset. Detta gör att de som bettar på E-sport kan få ett stort övertag om de har bra kunskap. Spelbolagens utbud blir allt större på E-sport och förutsättningarna blir därmed bättre för spelarna. Men trots det stora intresset har en bookie långt ifrån samma koll som de har på till exempel fotboll eller tennis.

De största turneringarna inom CS:GO, Starcraft II, World of Warcraft och flertalet andra E-sporter har prischeckar i mångmiljonklassen. För spelarna är det också extra lukrativt under dessa turneringar eftersom oddsen höjs, spänningen stiger och erbjudande haglar. Extra tacksamt är det att E-sport streaming går att ta del av gratis genom framförallt Twitch, YouTube Gaming och Facebook Gaming.

Underhållning och specialer

Att betta på underhållning och specialer blir allt mer populärt. Det kan röra sig om allt från musiktävlingar som Eurovision Song Contest till politiska val och Award Shows som Oscarsgalan, Golden Globe eller Brexit. När det kommer till underhållning och specialer inom bettingens värld är oddsen ofta ganska bra. Om sports betting är ovisst är det ingenting mot betting på underhållning.

Game of Thrones-fansen kunde spela Bran som segrare av tronen till över tre gånger pengarna innan den sista säsongen släpptes. När Trump blev vald till president var det till stor förvåning för många, framförallt för spelbolagen som hade Hillary som klar favorit. Inför Oscarsgalan 2019 var Roma solklar favorit enligt oddsen men det blev Green Book som vann Best Picture. Det finns alltså höga odds att hämta för den som kan sina grejer när spelbolagen inte har koll. Betting på underhållning och specialer är en av de mest lukrativa marknaderna för den som läser på ordentligt.

UFC

The Ultimate Fighting Championship har blivit allt mer populärt i Sverige. Mycket tack vare Alexander “The Mauler” Gustafsson som var en pionjär när han som första svensk skrev kontrakt med UFC och dess president Dana White. Innan dess hade MMA och UFC ett ganska dåligt rykte i Sverige och såg nästan nästan som något barbariskt.

UFC

Idag är det annorlunda och intresset kring UFC är relativt stort i Sverige. Sedan “The Mauler” lagt handskarna på hyllan är Jack “The Joker” Hermansson den största svenska stjärnan. När det kommer till betting på UFC har spelbolagen inte allt för bra koll även om de blir bättre med tiden. Genom att följa med i form och statistik kan du besegra oddsen om du har tur och skaffar dig kunskap. När betting på UFC drog igång var det mest segrare det gick att spela på. Idag kan du betta både live och innan match på flera olika marknader inklusive handikapp.

Vintersport

I Sverige är vintersport en stor del av de mörkaste månaderna. Att sitta med en kopp varm choklad när snön faller utanför fönstret, och Vinterstudion med André Pops så folkligt härlig på tv:n framför dig, är bland det mysigaste som finns. Även om längdskidor, skidskytte och annan skidsport är populärt i Sverige, Norge och några andra länder, är det relativt litet intresse ur ett internationellt perspektiv. Det gör att spelbolagen inte har stenkoll på vintersport i samma utsträckning som de mest populära sporterna och därför är det en tacksam marknad för dig som har hög kunskap.

Dessutom är Vintersport fantastiskt att följa ur ett svenskt intresse på grund av alla de svenska stjärnorna som ger sig ut i spåren. Charlotte Kalla, Frida Hansdotter, Sebastian Samuelsson och Hanna Öberg är bara några av alla de svenskar som slåss om de ädlaste valörerna i världscupen och de största mästerskapen.

Bli en expert inom betting på nischade sporter

Genom att koncentrera dig mer på annorlunda sporter ger du dig själv förutsättningarna att slå spelbolagen. De har inte tid att fokusera på alla sporter och letar du ordentligt finns det bra odds att hämta. Ett tips är att jämföra oddsen då de kan variera en hel del beroende på vilket spelbolag du lirar hos.

Var inte rädd för att hitta en sport som inte har allt rampljus på sig. Det finns flera olika sporter som spelbolagen inte har särskilt bra koll på. Ju smalare sport desto bättre är det men om du har brist på inspiration är Innebandy, Snooker, Australiensisk Fotboll, Dart och Isbandy några alternativ där det går att hitta odds med guldkant. Prova dig fram för att hitta något som du tycker är kul.

Om sportbetting generellt

Sportbetting på nätet är väldigt populärt idag och det finns många spelbolag som erbjuder många olika möjligheter till spel. Förutom det klassiska stryktipset, finns möjlighet att spela på antal mål, resultat i halvtid, samt så kallad live-betting som ger dig möjlighet att satsa på vinnare allt efter hur matchen utvecklar sig. Det är bara några av möjligheterna. Numera går det att spela på det mesta som sker i en match. Åtminstone i de idrotter som fotboll och ishockey, men nya möjligheter dyker upp hela tiden även inom andra idrotter.

I nyckelposition vid all sports betting online är oddsättningen, som är en siffra som beskriver sannolikheten för att en viss händelse skall inträffa. På denna sida kan ni läsa mer om odds online och vad man bör tänka på vid spel på odds online.

Nischad betting

Posted on Categories Sportnyheter

Fotboll, ishockey och tennis må vara de mest populära sporterna att betta på för en svensk, men i längden kan det eventuellt bli lite fantasilöst för oddskingen. Vilka andra alternativ finns det utanför det svenska rampljuset? Om du letar efter en ny sport att sätta tänderna i har vi tagit fram en lista av de mest orörda nischade marknaderna inom sports betting.

Varför ska du betta på nischade sporter?

Spelbolagen må ha koll på det mesta men de kan omöjligt vara experter på samtliga sporter och ligor som erbjuds i en sports book. Det kan du använda din fördel! Ju mer obskyr sporten är desto större chans att du kan få ett övertag mot spelbolagen om du läser på ordentligt innan du placerar dina spel.

Bettingsidorna fokuserar naturligt nog på mainstream sport eftersom det är där den största omsättningen sker, både från hobby- och professionella spelare. Genom att bli expert på en mindre populär sport kan du ligga ett steg före spelbolagens oddssättare.

E-sport

Faktum är att E-sport egentligen inte borde tillhöra en nischad sport om vi tittar på efterfrågan. Trots detta har flertalet spelbolag oerhört svårt att få till en E-sport-sektion som speglar intresset. Detta gör att de som bettar på E-sport kan få ett stort övertag om de har bra kunskap. Spelbolagens utbud blir allt större på E-sport och förutsättningarna blir därmed bättre för spelarna. Men trots det stora intresset har en bookie långt ifrån samma koll som de har på till exempel fotboll eller tennis.

De största turneringarna inom CS:GO, Starcraft II, World of Warcraft och flertalet andra E-sporter har prischeckar i mångmiljonklassen. För spelarna är det också extra lukrativt under dessa turneringar eftersom oddsen höjs, spänningen stiger och erbjudande haglar. Extra tacksamt är det att E-sport streaming går att ta del av gratis genom framförallt Twitch, YouTube Gaming och Facebook Gaming.

Underhållning och specialer

Att betta på underhållning och specialer blir allt mer populärt. Det kan röra sig om allt från musiktävlingar som Eurovision Song Contest till politiska val och Award Shows som Oscarsgalan, Golden Globe eller Brexit. När det kommer till underhållning och specialer inom bettingens värld är oddsen ofta ganska bra. Om sports betting är ovisst är det ingenting mot betting på underhållning.

Game of Thrones-fansen kunde spela Bran som segrare av tronen till över tre gånger pengarna innan den sista säsongen släpptes. När Trump blev vald till president var det till stor förvåning för många, framförallt för spelbolagen som hade Hillary som klar favorit. Inför Oscarsgalan 2019 var Roma solklar favorit enligt oddsen men det blev Green Book som vann Best Picture. Det finns alltså höga odds att hämta för den som kan sina grejer när spelbolagen inte har koll. Betting på underhållning och specialer är en av de mest lukrativa marknaderna för den som läser på ordentligt.

UFC

The Ultimate Fighting Championship har blivit allt mer populärt i Sverige. Mycket tack vare Alexander “The Mauler” Gustafsson som var en pionjär när han som första svensk skrev kontrakt med UFC och dess president Dana White. Innan dess hade MMA och UFC ett ganska dåligt rykte i Sverige och såg nästan nästan som något barbariskt.

Idag är det annorlunda och intresset kring UFC är relativt stort i Sverige. Sedan “The Mauler” lagt handskarna på hyllan är Jack “The Joker” Hermansson den största svenska stjärnan. När det kommer till betting på UFC har spelbolagen inte allt för bra koll även om de blir bättre med tiden. Genom att följa med i form och statistik kan du besegra oddsen om du har tur och skaffar dig kunskap. När betting på UFC drog igång var det mest segrare det gick att spela på. Idag kan du betta både live och innan match på flera olika marknader inklusive handikapp.

Vintersport

I Sverige är vintersport en stor del av de mörkaste månaderna. Att sitta med en kopp varm choklad när snön faller utanför fönstret, och Vinterstudion med André Pops så folkligt härlig på tv:n framför dig, är bland det mysigaste som finns. Även om längdskidor, skidskytte och annan skidsport är populärt i Sverige, Norge och några andra länder, är det relativt litet intresse ur ett internationellt perspektiv. Det gör att spelbolagen inte har stenkoll på vintersport i samma utsträckning som de mest populära sporterna och därför är det en tacksam marknad för dig som har hög kunskap.

Dessutom är Vintersport fantastiskt att följa ur ett svenskt intresse på grund av alla de svenska stjärnorna som ger sig ut i spåren. Charlotte Kalla, Frida Hansdotter, Sebastian Samuelsson och Hanna Öberg är bara några av alla de svenskar som slåss om de ädlaste valörerna i världscupen och de största mästerskapen.

Bli en expert inom betting på nischade sporter

Genom att koncentrera dig mer på annorlunda sporter ger du dig själv förutsättningarna att slå spelbolagen. De har inte tid att fokusera på alla sporter och letar du ordentligt finns det bra odds att hämta. Ett tips är att jämföra oddsen då de kan variera en hel del beroende på vilket spelbolag du lirar hos.

Var inte rädd för att hitta en sport som inte har allt rampljus på sig. Det finns flera olika sporter som spelbolagen inte har särskilt bra koll på. Ju smalare sport desto bättre är det men om du har brist på inspiration är Innebandy, Snooker, Australiensisk Fotboll, Dart och Isbandy några alternativ där det går att hitta odds med guldkant. Prova dig fram för att hitta något som du tycker är kul.

Betta på nischade sporter hos Bet365 

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Speltips med grymma odds – Hammarby – AIK Allsvenskan 22/9

Posted on Categories Sportnyheter

Vilket Stockholmsderby vi har framför oss när Hammarby och AIK drabbar samman på balkongmattan på Tele2 Arena. Det kommer att bli en av de hetaste matcherna denna säsongen eftersom förloraren får det tufft med guldet. Visst är AIK fortfarande med oberoende av resultatet i denna match men för Bajen kommer det att vara kört med gulddrömmar vid förlust.

Derbydags – Vilka spelmarknader lägger vi våra bett på?

Betting experternas oddsanalys Hammarby – AIK

Herregud vilken match som väntar när Hammarby tar emot AIK på Tele2 Arena. Detta derby kan vara direkt avgörande för guldstriden om vi tar en titt på tabelläget. AIK ligger en poäng bakom serieledaren DIF medan Hammarby är sex bakom. Därför är det rimligt att anta att Hammarby vid förlust är borta från guldstriden. De tar inte ikapp nio poäng och tre lag på sex omgångar.

AIK plockade in rejält genom att slå DIF i derbyt och i den svåra bortamatchen mot BK Häcken senast hade man marginalerna på sin sida och lyckades få med sig tre poäng. Trots att laget ser trött ut är man svårslagna. Vi tror att Hammarby får det svårt att vinna mot AIK och därför väljer vi att placera ett bet på att matchen slutar oavgjort.

Kommer Maumer Tankovic näta mot AIK?

Muamer Tankovic är en spelare som varit väldigt bra för Hammarby denna säsong. Han leder skytteligan och gjorde återigen mål i förra matchen. Mot AIK tror vi han kommer hitta nätet och spelar därför honom som målskytt hos Unibet till sköna oddset 2,65.

En som däremot inte kommer göra mål är Djurdjic. Han har inte gjort mål på tre raka matcher och vi tror han går miste om att näta igen. Därför spelar vi att Djurdjic inte gör mål till oddset 1,32 hos Unibet.

Vilken slutspurt vi har framför oss i allsvenskan

Fyra lag ligger inom sex poäng och det är hugget som stucket vilka som kommer vinna även om topptrion med DIF, AIK och Malmö ligger i framkant då det bara skiljer tre poäng mellan 1:an och 3:an. Men Hammarby är oerhört svårslagna på hemmaplan och på konstgräs generellt och de kan mycket väl vinna majoriteten av de återstående matcherna och blanda sig in på allvar. Nu tror vi inte på detta eftersom laget inte har en vinnarmentalitet och så fort det börjar gå bra så snackar Djurdjic och gänget om guld och gröna skogar. Lex säsongen 2018 när de tog ut guldet i förskott och tappade en Europaplats i sista omgången.

Unibet TV – Live stream av högsta klass

Posted on Categories Sportnyheter

Unibet är spelbolaget som i över 20 år givit svenskarna högsta möjliga spelupplevelse och lär göra så i 20 år till. Framförallt är Unibet galet vassa när det kommer till betting oberoende av om det är live betting eller pre game betting som önskas. För ett år sedan lanserade spelbolaget Unibet TV som gjort stor succé sedan dess och idag är en stor del av spelarnas vardag.

Med över 165,000 event just nu har du alla möjligheter att få ut ännu mer av din live betting genom att titta på matcherna. Har du inte provat på Unibet TV idag rekommenderar vi att du gör det när du har möjlighet eftersom det ger en förhöjd spelupplevelse vi tror du kommer tycka om.

Unibet TV – en uppgraderad tjänst

Det var inte så att Unibet var så sena att de först började med livestreamad sport för ett år sedan, men det var då deras tjänst fick sig en rejäl uppgradering i samband med att Unibet TV lanserades. Extra härligt är att tjänsten är helt kostnadsfri, vilket gör att du har massvis med sport helt gratis till dig.

Tjänsten har tagit hur vi ser på direktsänd sport hos spelbolag till en helt ny nivå. När många andra har en halvt genomarbetad sida med rättigheter, har Unibet TV sett till att tänka och fila på detaljerna för att du som spelare ska få en komplett tittar- och spelupplevelse, vilket både vi och spelbolaget tycker du förtjänar.

Så tar du del av Unibet TV

För att ta del av Unibet TV behöver du ha skapat ett konto hos spelbolaget. Har du inte varit medlem tidigare blir du det enkelt genom att registrera dig via din E-legitimation. Detta är det första steget! Därefter gäller det att du har pengar på ditt spelsaldo alternativt har ett lagt spel inom de senaste 24 timmarna.

Uppfyller du de enkla kraven kan du obegränsat ta del av hela utbudet som finns hos Unibet TV. På så sätt är det egentligen ingen egen tjänst utan snarare ett supplement till din betting. Inne i oddslobbyn klickar du dig in på ‘Live’ och ser då alla matcher som det går att betta live på. Klicka på en match du vill se och uppe till höger kommer ett fönster dyka upp där matchen visas.

Bli flexibel med Unibet TV

Visst är det så att samtliga streamingtjänster idag erbjuder tittande från mobilen och surfplattan, så att Unibet TV fungerar från mobila enheter är knappast något nytt eller unikt. Däremot har du tidigare behövt skifta mellan olika tjänster. Du har inte kunnat titta live på en match och betta live på en annan match samtidigt från samma enhet, men nu får du en hybrik bestånde av såväl en fullfjädrad live bettingsida och streamingrättigheter av världsklass i full HD.

Du kan således ta med dig Unibet TV exakt vart du vill, allt som behövs är en uppkoppling på nätet. Unibet visa majoriteten av matcherna i varje sportkategori som du kan betta på vilket innebär att du kan se alla dina favoritmatcher. Är det en autentisk spelupplevelse du är ute efter är det svårt att hitta något som slår Unibet TV. Dra hem till polaren och betta tillsammans samtidigt som ni tittar på matchen utan kostnad.

Unikt schema gör att du kan planera dina vecka

För att underlätta i din planering har Unibet tagit fram ett sändningsschema där du får full överblick över veckans sändningar. Organisera schemat efter ditt egna personliga behov genom att sortera efter den sport som är viktig för dig. Det märks tydligt att Unibet gjort det där lilla extra för att skapa en plattform som sätter standarden på marknaden. Vissa kan tycka att det är överdrivet ambitiöst men vi tycker det är fantastiskt att någon vågar ta nästa steg och lansera en tjänst som kombinerar det bästa av två världar.

Svensk sport hos Unibet TV

Unibet är från och med 2020 huvudsponsor för allsvenskan men redan nu kan du se alla matcher från Allsvenskan och Superettan hos spelbolaget. Följ MFF, AIK, Bajen, DIF, IFK Göteborg eller något alla av dina favoritlag hos spelsidan.

Det är långt ifrån bara Allsvenskan och Superettan som finns att njuta av helt gratis hos spelbolaget. Mängder av andra rättigheter som Serie A, NBA och La Liga finns att titta på kombinerat med mängder av andra rättigheterna. Se varje vecka vilka matcher du kan ta del av helt gratis.

Testa Unibet TV idag

Har du inte provat på Unibet TV tidigare anser vi att det är dags att göra det. Allt som behövs är ett konto hos spelsidan med ett positivt spelsaldo eller ett lagt bet inom 24 h. Inte särskilt höga krav för över 165,000 evenemang helt gratis till din dator, mobil eller surfplatta. Är du helt ny till Unibet finns det bonuserbjudanden för odds som du gör att du får ut ännu mer av din betting.

Prova live stream vi Unibet TV redan idag

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller