Slider1

Odds bonus

Odds bonus och andra slags bonusar är helt klart något som du ska titta närmare på för vad det är inget mer än extra förmåner för dig som spelare hos ett spelbolag. Oddsbonus kan innefatta för dig som spelar på odds Freebet som är vad det låter som, du får extraspel av spelbolaget gratis så du kan satsa fler gånger och det är ju helt klart trevligt. En annan trevlig bonus som finns för oss som gillar att oddsa är den som ger dig pengar tillbaka upp till ett visst belopp om du skulle förlora när du spelar. En bonus kan du få ta del av när du antingen registrerar ett nytt konto eller om du är lojal och får det under tiden som du spelar.

 

Din bonus

Välkomstbonus som du får av spelbolaget kan se ut på några olika sätt men oftast är det samma slags stuk på dem och du som nu registerar ett konto hos ett spelbolag får en insättningbonus eller välkomstbonus som då ger 100% upp till 2000kr. Detta är bonusen och du sätter in till exempel 2000kr och spelbolaget matchar denna summa med 100% som i slutändan innebär att du kommer ha 4000kr att spela för. Alltså dubbelt så mycket som du satte in först och det är ju jättetrevligt tycker du men du ska ha i åtanke att spelbolaget ger ju inte ut något gratis och denna bonus kommer med motkrav. Det låter som en liten smått hemsk sak men det är det inte alls, vad spelbolaget vill att du gör är att du ska omsätta pengarna ett visst antal gånger innan du kan ta ut pengarna till ditt bankkonto. Kom alltid ihåg att läsa regler och villkor så du vet vad som gäller för just din bonus och ditt spelande så du alltid har kontroll på vad som sker och händer. Spela aldrig för mer än du har råd med.

Olika bonusar

Oftast begär spelbolaget att du omsätter pengarna till exempel 35 gånger men detta går faktiskt ganska fort när man spelar så detta är inte mycket att bry sig om för det är ju spelandet som man är ute efter ändå. De spelbolag som vill överleva och kunna konkurrera med andra på marknaden måste idag ge ut bonus till spelare för annars är det stor risk att inte överlevnad står på schemat så mycket längre. Oddsbonus är inte riktigt särskilt vanligt men du hittar sådana hos spelbolagen som vi listar här på VikingBet.se och alla dessa är de bästa som finns på marknanden. Man kan säga att det finns många olika slags bonusar och när du registerar ett nytt konto hos ett spelbolag så får du en insättningsbonus och detta innebär då att du registerar ett nytt konto och sedan sätter in pengar så kommer spelbolaget att matcha denna summa som du sätter in med en viss procent upp till ett visst belopp.