Odds bonus

Odds bonus och andra slags bonusar är helt klart något som du ska titta närmare på, för det innebär inget annat än att det erbjuds extra fina förmåner för dig som spelare hos ett spelbolag. En odds bonus kan innebära exempelvis Free bets, vilket innebär att du får extraspel av spelbolaget helt gratis så att du kan satsa fler gånger och det är ju helt klart ett trevligt inslag. En annan trevlig bonus som finns för alla oss som gillar att oddsa är den som ger dig pengar tillbaka upp till ett visst belopp om du skulle förlora när du spelar. En bonus kan du få ta del av när du antingen registrerar ett nytt konto hos ett spelbolag, eller om du redan är en lojal spelare för då får du ta del av bonusar under tiden som du spelar och är aktiv på sidan.

Din odds bonus

Välkomstbonusen/insättningsbonusen som du får av spelbolaget kan se ut på några olika sätt men oftast är det samma slags stuk på dem. Du som nu skapar ett nytt konto hos ett visst spelbolag får ofta en insättningbonus eller välkomstbonus som då ger exempelvis 100 % upp till 2000 kr på din första insättning. Detta är alltså bonusen som du får och sätter du in till exempel 2000 kr och spelbolaget matchar denna summa med 100 % som i slutändan innebär att du i så fall kommer ha 4000 kr att spela för. Alltså dubbelt så mycket som du satte in först och det är ju jättetrevligt tycker givetvis du. Men då ska du ha i åtanke att spelbolaget ger ju inte ut något gratis i onödan och denna bonus kommer med motkrav som du måste uppfylla. Det låter som en liten smått hemsk sak men det är det inte alls, vad spelbolaget vill att du gör är att du ska omsätta pengarna ett visst antal gånger innan du kan ta ut pengarna till ditt bankkonto. Kom alltid ihåg att läsa regler och villkor så du vet vad som gäller för just din bonus och ditt spelande, så du alltid har koll på vad som händer och sker. Kom också ihåg att aldrig spela för mer än vad du har råd att förlora.

Olika odds bonusar

Förutom välkomstbonus och insättningsbonus så finns det till exempel även andra bonusar som riskfria spel, boostade odds och matchade spel hos många spelbolag.

Riskfria odds innebär att spelbolag som exempelvis Betfair ger dig exempelvis 450 Kr i riskfri bett. Spelar du för 450 kr och har oturen och ditt lag förlorar så krediterar spelbolaget dig med samma summa till ditt spelkonto. Så här spelas det utan egentligen någon risk. Absolut värt att prova på!

Boostade odds innebär precis som det låter – att du får boostade odds. Med jämna mellanrum kan spelbolaget välja ut matcher där de höjer oddsen från till exempel 2.00 till 10.00 på att ett visst lag vinner matchen.

Matchade spel innebär att om du till exempel lägger ett bet på Manchester City mot Tottenham för 200 kronor så kan spelbolaget matcha samma summa på en valfri match på valfri sport. Du får alltså ett extra spel som bonus när du lägger ett spel.

Oftast begär spelbolagen att du omsätter pengarna till exempel 35 gånger men detta går faktiskt ganska fort när man spelar så detta är inte mycket att bry sig om, för det är ju spelandet som man är ute efter trots allt. De spelbolag som vill överleva och kunna konkurrera med de andra etablerade spelbolagen på marknaden är i princip tvugna att ge ut olika bonusar till spelare för annars är det stor risk att inte överlevnad står på schemat så mycket längre. Odds bonus är inte särskilt vanligt men du hittar sådana hos spelbolagen som vi listar här på VikingBet.se och alla dessa listade spelbolag är bland de absolut bästa som finns att spela hos på marknanden. Man kan lugnt säga att det finns många olika slags bonusar och när du registerar ett nytt konto hos ett spelbolag så får du vanligtvis ta del av en insättningsbonus och detta innebär då att du registerar ett nytt konto och när du sedan sätter in pengar så kommer spelbolaget att matcha denna summa som du sätter in med en viss procent upp till ett visst belopp. Sätter du exempelvis in 1000 kronor och spelbolaget erbjuder en första insättningsbonus på 100 % upp till 2000 kronor så innebär detta att du får 1000 kronor extra att spela för av spelbolaget. Det går ju knappast att få en bättre start på ditt spelande! Det enda du behöver göra är att besöka vår lista över spelbolag och välja ut det spelbolag som tilltalar dig mest med den fetaste bonusen.Vi på Vikingbet.se har även sett till att bredda vår sajt till en systersajt för de som gillar just odds och att oddsa med bonus. Ja du vet att kunna spela på odds men även kunna göra det med en bonus på kuppen och den sajten heter www.oddsbonus.net vilken vi rekommenderar helt klart! Vi önskar dig stort lycka till med ditt spelande och må oddsgudarna vara med dig!