Slider1

Odds online

Odds online

Odds online ingår i familjen sportsbetting, att betta på sport har i alla tider varit ett  populärt nöje för miljoner svenskar för såpass många är det som satsar och som har satsat en slant genom åren. Sportsbetting är i särklass störst inom spelande i Sverige och bara Stryktipset fängslar över miljonen svenskar varje vecka och vi som inte är helt purfärska kommer ihåg att Måltipset och V75 har fått många att sitta klistrade vid Tvn. Vissa kommer nog ihåg sin pappa sittandes vid text-tv på sidorna för sport, man hade tydliga odds och inte så många sporter att välja mellan. Svenska Spel som drivs av staten hade monopol och deras spel var det enda alternativet man hade att spela på odds och detta sedan 1986 och bra många år framöver. De var helt ohotade på tronen av odds och så såg det ut länge men sedan så kom internet intågandes och då med möjligheter att välja andra aktörer.

Oddsbonus

När man kunde börja spela online kom både gamla och nya spelbolag som hade ett helt annat tänk än Svenska Spel. De förstod att ska du locka spelare så krävs mer än bara odds. Nu kan du oddsa på inte bara fotboll och vanliga sporter men i princip vad som helst, allt ifrån vem som vinner Oscar-statyetten till Big-Brothervinnaren samt att de andra aktörerna ger bättre odds än Svenska Spel. Inte nog med det så blir du mycket bättre omhändertagen med en massa bonusar och annat gott som inte finns tillgängligt hos staten. Förutom vanliga odds så kan du dessutom spela live på de flesta matcher.

Vad betyder odds för dig

Odds är en siffra som beskriver sannolikheten för att en viss händelse skall inträffa men nämnas bör odds som du får hos spelbolag berskriver helt enkelt vad du vinner då i förhållande till hur mycket du satsar på det vinnande elementet. Med andra ord så när du satsar på att ditt favoritlag i fotboll vinner så är inte oddset exakt utan satsningen i förhållande till vinsten. Att spela på odds eller oddsa har funnits mycket mycket länge och i gamla Sverige använder vi oss av decimalsystemet som då innebär att den matchen du spelar på mellan 2 lag har oddsen 1,0 – 3,0 – 5,0. Detta innebär då att lag X spelar mot lag Y och vinner då X så blir vinsten beroende på din insats gånger oddset redan nämnt.

Studera för vinster

Att spela på odds kanske låter som tur eller rent av bara av kärlek för det egna laget men ju mer du kan och ju mer du studerar och lär dig desto större chans har du att vinna. Du skall i vårt tycke verkligen använda de grå cellerna till att kunna så mycket som möjligt för det blir bra mycket mer lönsamt då du kan dina saker och använder dessa för att få så bra odds som möjligt.