Om oss

Vilka är vi på VikingBet.se?

Vilka är vi då som driver VikingBet.se? Förmodligen kan du kanske redan räkna ut vilka passioner vi har i livet men annars kanske vi skall skriva det rakt ut: det är sportsbetting vi brinner för, alla dagar i veckan! Vi är ett glatt gäng som har spelat det mesta under åren. Vi kan poker, casino och sportsbetting väldigt väl. Det vi fastnade mest för är sportsbetting och det har sina anledningar.

Fotbollstokiga

Anledningen till att vi tycker så mycket om sportsbetting beror mycket på att vi även tycker om sport. Den sporten vi följer mest är faktiskt fotboll, precis som så många andra gör. Men tro inte att vi inte kan och är insatta i till exempel ishockey eller golf. Men som sagt, fotboll ligger oss varmt om hjärtat och har gjort det under många år.

Din spelguide

Med tanke på att vi kan en hel del inom sport och spel tänkte vi en hel del på vad vi kunde göra för att hjälpa likasinnade. Det vi kom fram till är du just nu inne och surfar på, alltså VikingBet.se. Det blev alltså en onlinebaserad spelguide som tar upp det mesta inom sportsbetting. Förutom att vi ger dig de absolut bästa spel bonusarna och rekommenderar de bästa spelbolagen publicerar vi även nyheter och tävlingar där du bland annat kan vinna resor och stora summor pengar.

Alltid det senaste

Om du vill ha tillgång till den bästa och senaste informationen tycker vi verkligen att du skall besöka oss regelbundet. Vi uppdaterar dagligen och det finns alltid något nytt att läsa. Vi tycker även du skall läsa våra artiklar, speciellt om du är nybörjare, för att komma igång på bästa sätt.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du blir en riktigt bra bettare som till slut kan bli en professionell spelare och leva på sportsbetting fullt ut.

VikingBet.se.