Regler och Villkor Vikingbet.se

Allmänna villkor

Vikingbet.se erbjuder en bettingguide med skrivet innehåll bestående av nyheter, recensioner, kampanjer och annat innehåll som relaterar till betting online. Vi är en fristående webbplats som riktar sig mot användare över 18 år.  Läs mer om oss här.
Allt innehåll på vår webbplats är kostnadsfritt och vi får in intäkter från den reklam och de affiliatelänkar vi publicerar på webbplatsen. Reklamen och affiliatelänkarna publiceras i relation med våra noggrant utvalda samarbetspartners.
Genom att du använder Vikingbet.se accepterar du de allmänna villkor som gäller för webbplatsen. För att lära dig mer om den personliga information vi samlar in när du besöker webbplatsen, läs vår Cookies & Privacy policy.

 

Om webbplatsens innehåll

På Vikingbet.se publiceras innehåll i informationssyfte och det får ej användas för olagliga aktiviteter eller av minderåriga.
Vi strävar efter att hålla allt vårt publicerade material uppdaterat och aktuellt. De tredje parter som förser oss med den information vi skriver om kan dock ändra eller avsluta sina kampanjer och liknande. Vårt publicerade material kan alltså vara inaktuellt utan vår vetskap. Därmed kan vi aldrig garantera att allt vårt material är felfritt.

 

Ansvarsbegränsning

Vikingbet.sekan ej hållas ansvarig för den eventuella förlust eller skada som uppstår när du använder vår webbsida. Vi kan heller hållas ansvariga för eventuell skada av personlig data.
Vikingbet.se kan inte hållas ansvarig för oförmåga att använda webbplatsen eller dess innehåll, samt för eventuell förlust av vinst, försäljning, affärer och inkomst.

 

Immateriella rättigheter

Vikingbet.se är ägare av de immateriella rättigheter som gäller för allt material publicerat på denna webbplats. Allt innehåll är skyddat av upphovsrättslagar i det landet du använder webbplatsen från.
Det är endast tillåtet att använda Vikingbet.se och dess innehåll för personligt bruk och ej i kommersiellt syfte.
Vi förbehåller oss rätten att enbart ta bort material om det kan anses vara oetiskt, falskt, hotfullt, diskriminerande eller sexuellt. Det samma gäller för material som bryter mot internationell lag eller strider mot en persons integritet.

 

Virus

Vikingbet.se kan inte garantera att denna webbplats är fri från virus eller annan skadlig programvara. Det är upp till varje enskild individ att skydda sin enhet vid användning av vår webbplats.
Vi kan ej hållas ansvariga för eventuell förlust eller skada åsamkad av virus eller annan tekniskt skadlig programvara som kan ta sig in i din enhet eller mjukvara. Detta gäller även för det material du laddar ner från vår webbplats eller från de webbplatser vi länkar till.

 

Utgående länkar och externa källor

Vikingbet.se innehåller länkar som leder till domäner och webbplatser som vi ej har någon kontroll över. Vi kan därför ej ansvara för förlust eller skada som sker genom användning av dessa länkar eller webbplatser. De länkar vi publicerar sker endast i informationssyfte och leder till våra samarbetspartners inom iGaming.
Du som användare kan länka till Vikingbet.se om detta sker på ett etiskt och lagligt sätt från en hemsida där du har tillstånd att publicera länkar.
Våra allmänna villkor kan när som helst komma att ändras och vi råder dig därför att regelbundet se om något i vår policy har uppdaterats