Riskfritt spel

Riskfritt spel kanske låter som en självklarhet för de flesta men detta skall icke ses som en sådan och verkligen inte förringas heller för det är ju pengar och då dina egna främst vi pratar om här. Att spela online för pengar kommer alltid att medföra en viss risk och då gäller det att spela där det är tryggt och säkert men även där känns bäst för just dig att ta dina pengar. Riskfritt spelande på nätet har i alla år som internet funnits varit en av de största orsakerna till huvudvärk för de som ska förvalta pengar. Att förvalta eller då ha hand om spelares pengar är ju ett enormt stort ansvar och mycket krut och tid läggs på att ha så säkra system som möjligt. Vi på VikingBet.se samarbetar enbart med spelbolag som har bra rykte och stora investeringar i de säkraste systemen för pengaförvaltning som finns.

Spelbolag Skattefritt Välkomstbonus Betyg Recension Öppna Konto
William Hill 1000 kr ★★★★★ William Hill Spela nu!
Bet365 500 kr ★★★★★ Bet365 Spela nu!
Betfair 1000 kr ★★★★★ Betfair Spela nu!
Betsson 1000 kr ★★★★☆ Betsson Spela nu!
Nordicbet 1000 kr ★★★★☆ Nordicbet Spela nu!

Garanterat säkert

Nu när du undrar hur de kan hålla reda på alla dessa pengar och olika spelare med mera så ska veta att det jobbar fler anställda på dessa spelbolag än du tror. Hela avdelningar finns som enbart hanterar säkerhetssystem och konton så minsta avvikande beteende eller försök till intrång upptäckts direkt och motverkas likaså direkt. Riskfritt spel är något som ska vara en självklarhet när du ska sätta in pengar och spelar för dem och vi listar bara spelbolag som har 100% garanti att dina pengar är i trygghet. Så när du spelar vet du att dessa spelbolag tar hand om dig och dina pengar och du kan alltid lita på att de finns där och inget fuffens pågår, det är ju nämligen så att visst har det förekommit exempel på spelbolag och ägare som nallat av spelarnas pengar och använt själva men detta är att skjuta sig i foten. Du kommer åka dit och du kommer att förlora allt anseende och definitivt förlora alla spelare för alla framtid så det är inte värt det alls att ens försöka.

Spela på rätt sätt

För några år sen så åkte ju världens största online pokerbolag Full Tilt Pokers ägare dit på grund av felaktigt pillande på spelares pengar och alla pokerspelare drog därifrån samt att de skyldiga åkte dit. Idag är det mycket svårare att göra något dumt så trygg är du alltid på dessa vi samarbetar med. Du som spelare har också ett ansvar och det är att inte spela bort alla dina pengar och åka ut på backen. Det finns alltid en risk att bli beroende och det är något som skall ses som lika med alkoholism och andra beroenden så om du skulle känna du är i riskzonen så skall kontakt inledas med de som kan hjälpa dig ur det. Kom ihåg att det är så att man vinner inte alltid och knappt många gånger så att spela bort en hel villa och familj är inte alls så som det tänkt att detta skall vara. Du ska spela för att ha kul och med budget och inte mer än så, det är det som är tänkt med dessa online spelbolag och inget annat.