Speltips SHL-helgen 1/2-20

Posted on Categories Sportnyheter
SHL 2020

Leksand vs Frölunda

Jumbon Leksand med tre raka förluster tar emot regerande mästaren Frölunda på Tegera Arena i Leksand. Hemmalaget har tre raka förluster samtidigt som Frölunda söker revansch efter tunga förlusten mot DIF senast med 2-1. Vi tror Frölunda får sin revansch mot jumbon i tabellen.
Speltips: Frölunda vinner borta mot Leksand till oddset 1,72 hos Unibet.

Malmö Redhawks vs Luleå

Malmö är utan tvekan det lag som får ut mest av sina tillgångar men nu är det serieledaren Luleå som kommer på besök. Malmö har dock 9-1 i målskillnad på sina två senaste hemmamatcher och det är en lång resa för norrlänningarna. Vi tror skåningarna kan skrälla.
Speltips: Malmö vinner matchen till oddset 3,15 hos Nordicbet.

Rögle BK vs IK Oskarshamn

Rögle BK har börjat svaja efter en bra första del av säsongen. Fem förluster på de sju senaste imponerar inte av Ängelholmsklubben som har 2-9 i målskillnad på de två senaste matcherna. Vilken tur att det är nästjumbon IK Oskarshamn som kommer på besök till Catena Arena. Oskarshamn får det tufft mot ett bättre motstånd.
Speltips: Rögle vinner hemma mot Oskarshamn till oddset 1,49 hos ComeOn.

Skellefteå vs Linköping

Skellefteå har fyra raka förluster och 13 insläppta på de tre senaste. Linköping har tre raka segrar och har en löjligt tät defensiv med endast ett insläppt mål per match tre matcher i rad. Vi tror att Skellefteå får det tufft och att ett pånyttfött Linköping är snäppet vassare och ordnar segern.
Speltips: Linköping vinner borta mot Skellefteå till oddset 3,70 hos Bethard.

Brynäs IF vs Djurgårdens IF

Femman Djurgården mot krisande Brynäs kan väl bara sluta på ett sätt? Inte enligt oddsen som håller Brynäs som favoriter. Vi tror dock att Djurgården med fem raka segrar klarar av den korta resan till Gävle och vinner matchen.
Speltips: Djurgården vinner borta mot Brynäs till oddset 2,65 hos Betsson.

Färjestad BK – Örebro HK

Vilket toppmöte vi har att se fram emot denna helg när tvåan Färjestad tar emot trean Örebro. Vi tror att Färjestad med fördel av hemmaplan tar revansch för två raka förluster mot laget.
Speltips: Färjestad vinner till oddset 2,05 hos Bet365.

HV71 vs Växjö Lakers

 Ett mittenmöte mellan två formstarka lag väntar på Kinnarps Arena i Jönköping, staden som är stolta att de har nära till tre huvudstäder men inte mycket mer. HV71 har tre raka seger och 15 mål framåt och vi tror de håller undan mot Växjö Lakers.
Speltips: HV71 vinner hemma mot Växjö Lakers till oddset 2,15 hos Bet365