Slider1

Unibet

unibet logo

Unibet har vi alla hört talats om någon gång, och inte konstigt med tanke på vilken gigant man är inom sport- och bettingvärlden. Man anses vara ett utav nordens största spelbolag och har idag över 7 miljoner spelare världen över. Årligen omsätter man mångmiljonbelopp samtidigt som man syns på reklamer, matchställ och arenor över hela sportvärlden. Med både odds, casino och poker så kan man locka med något för alla även om det såklart är sporten som drar allra mest!

 

Välkomstbonus och kampanjer

Har man skaffat sig ett rykte om att vara spelarnas bolag så får man också leva upp till detta. Med en välkomstbonus för alla nya spelare värd upp till 1000 kronor så visar man med en gång sin uppskattning till alla er spelare. För att ta del utav bonusen är det inte svårare än att skapa ett konto och genomföra en första insättning.

En insättning på 500 kronor ger dig hela 1000 kronor extra att spela för, totalt 1500 kronor! Inte illa med en sådan tillökning i kassan redan innan första spelet är lagt. Innan du kan begära ett uttag av din bonus måste du omsätta bonussumman fem gånger, minsta odds 1.40.

30 dagar har du på dig att möta detta omsättningskrav innan bonuspengarna fryser inne.

 

Sportsbook

Det du inte hittar hos Unibet är inte värt att spela på. Med det sagt så kan man nästan vara helt säker på att hitta det man söker under fliken Odds hos Unibet. Oavsett om det är hockey, basket, trav eller fotboll som lockar så finns det att spela på.

Lägg därtill en massa nya spännande funktioner som BetUP, Supetoto och Superscore så förstår du att Unibet ligger i framkant när det kommer till sportsbetting.

Föredrar du att spela live så går du helt enkelt in under fliken Live Odds. Väl där listas alla pågående matcher som du kan spela live på. Notera även att du kan titta på många av matcherna samtidigt som du spelar.

Support och betalningar

Unibet kundtjänst håller öppet dygnet runt, 10.00-22.00 för dig som önskar svensk support. Sätten som du kan använda dig utav för att komma i kontakt med någon medarbetare är livechatt, mail eller telefon. Telefonsupporten är öppen dagligen 13.00-21.00.

Insättningar och uttag hos Unibet sköts med största möjliga säkerhet. Du kan välja bland en mängd olika betalningsmetoder så som Visa, MasterCard, Skrill och Trustly. Insättningar sker ofta med en gång medans uttag kan dröja 2–3 arbetsdagar. Eventuella avgifter blir du uppmärksammad på när det väl är dags för betalningen att genomföras.

Besök Unibet