Slider1

William Hill

William Hill

William Hill är ett av Storbritanniens största spelbolag och har sitt säte i London. Det är en riktigt rutinerad pjäs som har varit med otroligt länge i bettingbranschen. Bortsett från sports betting som är själva hjärtat hos William Hill kan du även spela casino, poker och bingo, plus en hel del annat såklart. Här finns ett gediget utbud av spel som passar alla typer. Är du sportintresserad och gillar att spela är William Hill ett klockrent val. Som ny medlem får du en grym välkomstbonus upp till 1000 kr!

Välkomstbonus och kampanjer

Nya medlemmar kan njuta av en alldeles utmärkt välkomstbonus som ger upp till 1000 kr extra. Första gången du sätter in pengar dubblas beloppet! Skriv bara in koden SV1000 för att aktivera erbjudandet.

  • Bli medlem hos William Hill
  • Sätt in pengar med koden SV1000 
  • Lägg ett spel på minst 50 kr på minst 1.50 i odds
  • Få bonus på upp till 500 kr 
  • Lägg 5 spel till med minst 1.50 till max 2000 kr i insats
  • Få ytterligare 500 kr i bonus

I tillägg finns även en rad andra trevliga kampanjer som exempelvis Super Sub. Det är en kampanj som innebär att ditt spel lever även om din spelare blivit utbytt, alltså för spel på odds på en specifik spelare.

Sportsbook

Sportsbooken är fylld med spel från jordens alla hörn till marknadsmässigt höga odds. Det kan handla om Champions League, Premier League, VM, OS, NHL och mycket mer. Här blandas heta evenemang med matcher i lägre divisioner, både live odds och pre game-odds. Det finns helt enkelt det mesta man kan begära.

Vill du spela i mobilen går det utmärkt det också. Du kan använda din iPhone, Android, Samsung och en hel del andra modeller. Detta är perfekt när du spelar live eftersom du med ett enkelt knapptryck kan lägga in nästa spel.

Support och betalningar

Kundtjänsten är bemannad 24/7, året runt. Från Sverige kan du ringa gratis till telefonväxeln som står redo att besvara dina frågor. Annars kan du maila över dina frågor till supporten så kommer de besvaras inom kort. Du kan även kolla igenom FAQ för att hitta svaren på dina frågor.

Betalningar genomförs med marknadens säkraste betalningsmetoder som VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, PaySafe, Banktransfer för att nämna några. Minsta insättning du kan göra är 100 kr och gäller för samtliga alternativ.

Utbetalningstiden varierar något från 1 dag med vissa metoder till 3-5 med andra metoder. De snabbaste är att använda Skrill, Neteller och andra e-plånböcker.

Besök William Hill