Betfair

Betfair är ett lite annorlunda spelbolag som var först på marknaden med att erbjuda spel mot varandra, alltså inte bara mot själva bookmakern utan mot andra oddsspelare. Det har gjort att man oftast legat i framkant med höga odds. Men Betfair är långt ifrån bara en sports book, det är lika mycket ett casino och en pokersida. Det finns helt enkelt spel på det allra mesta och dessutom till fin, fina odds! Därför är det ingen slump att just Betfair har utvecklats till att bli en av de populäraste spelsajterna som finns på marknaden idag.

Sports book

Betfair odds skiljer sig lite från övriga sajter i det att du spelar mot andra spelare – inte bookmakern. På så sätt kan man nå högre odds generellt, vilket är en av anledningarna till att Betfair har blivit så omåttligt populärt bland spelare världen över.

Ser man till utbudet finns det ingenting man kan klaga på. Här hittar du spel på fotboll, ishockey, tennis, mma och mycket mer. Alla de mest populära matcherna och ligorna finns representerade i listan av oddsspel.

Betfair i mobilen

Använd Betfair mobilapp för att få ut maximalt av dina favoritspel. Det finns olika appar som är anpassade för olika typer av spel, de finns att ladda ner på App store, Google play och överallt där du brukar kunna ladda ner dina appar. Att ha lyxen att spela via en app hos ditt spelbolag är verkligen inget som är särskilt vanligt. Men detta kan Betfair erbjuda alla sina spelare så det spelar alltså ingen roll om du är ute och vandrar i berg, ligger på stranden eller om du står i mataffären. Blir sugen på att slänga iväg ett bet så är det bara att fiska upp din smartphone och trycka på appen så har du de bästa oddsen till ditt förfogande på nolltid.

Support och Betalningar

Så fort du får problem med något ska du höra av dig till Betfairs kundtjänst. Den är tillgänglig via e-post eller telefon på svenska, danska och engelska. Dessutom har du en live chatt som finns till ditt förfogande dygnet runt som du kan kontakta. Det är bara att välja den metod som passar dig bäst. Du kan även läsa igenom de vanligaste sökfrågorna under hjälpcenter. I många fall finns frågorna redan besvarade där.

Transaktioner genomförs på ett säkert sätt med hjälp av e-plånböcker, kontokort eller banktransfer. I listan av alternativ hittar vi exempelvis MasterCard, VISA, Skrill, Neteller, PaySafe och BankTransfer. Det tar i regel 2-3 dagar innan du ser pengarna på ditt konto, men det kan också gå så fort som på någon timme om allt vill sig väl.