Betsson

Sportsbetting är Betssons främsta styrka. Det är ett riktigt paradis för dig som älskar att spela på sport. Du kan välja och vraka från ett gigantiskt utbud med spel på alla populära sporter, i alla ligor, tävlingar och events. Under kategorin godbitar – boostade odds hittar du specialspel med förhöjda odds på utvalda matcher. Det är bara ett litet exempel på allt Betsson har att erbjuda.

Här kan du även spela live odds på mängder av matcher varje dag, året runt. När du spelar live kan du med fördel använda din mobil eller surfplatta. Det är ett oerhört smidigt sätt att spela på eftersom du kan följa med under matchens gång och lägga ditt nästa bet med ett enkelt knapptryck i mobilen.

betsson sport och casino

Betsson har även cashout på vissa spel. När du begär cashout på ett pågående bet får du tillbaka en förutbestämd summa – oavsett resultat.

Betsson mobilbetting

Du som ser till Betsson som din bookmaker för mobilbetting, kommer också att vara den som kommit till ett av världens största spelbolag. Naturligtvis är Betsson också svenskt, och kommer därför att vara Sveriges största spelbolag. Här handlar detta om att de har över 16 miljoner spelare registrerade i massor av olika länder. De erbjuder enastående betting och mobilbetting i världsklass. Hos denna alltid lika heta bookmaker finner du alltid det största utbudet och de bästa spelen direkt i mobilen eller surfplattan. Naturligtvis erbjuder Betsson också suveräna val till alla spelare.

I det fallet handlar det om att få olika möjligheter att spela betting i mobilen eller surfplattan. Här kommer du som känner en bättre spelkänsla i en app att kunna ladda hem och installera någon av deras moderna och snabba mobil-appar. Detta går mycket fort och du kan även registrera ett nytt spelkonto direkt i deras snygga och tydliga mobil-app. Du som vill att allt ska vara som vanlig, väljer istället att logga in för spel via datorn eller din mobil via webbläsaren. Här tas du då direkt via responsiv design till en spelmiljö som passar den mobil eller dator du loggade in från.

Design och användarvänlighet

Givetvis kommer stora och stekheta Betsson alltid vara med när det gäller att leverera kvalitet till sina spelare. Detta ser du då alltid i form av en extrem tydlighet som samtidigt med moderna funktioner och schysst design skapar din spelmiljö. Hos Betsson är alltid allt glasklart, och du finner alltid den rätta platsen för spel. Nu är det också så att Betsson erbjuder allt från betting till fasta odds, livebetting och tips till mycket hög kvalitet på livestreaming. Allt detta kan du givetvis se och använda både via mobil-app och mobilbetting såväl som när det bettar från datorn. Som modern bookmaker online så har Betsson blivit synonymt med hög kivalitet och fantastisk underhållning för många spelare.

Support och betalningar

En fungerande support som tar spelarnas frågor på allvar är väldigt viktigt om du vill vara ett seriöst spelbolag. Betsson är tack och lov i en klass för sig när det kommer till den biten. De har live chat, email och telefon som kontaktsätt. Du kan alltid räkna med att få proffsig hjälp 24/7 när du hör av dig till Betsson.

Transaktioner sker bara med marknadens säkraste alternativ som Skrill, Neteller, VISA med flera. Här ska det också nämnas att Betsson självklart inte tar ut några extra avgifter.