Speltips inför andra chansen!

Nu har det blivit dags för Andra Chansen i Melodifestivalen 2020. Andrachansen är den sista ”deltävlingen” innan finalen i Globen som går av stapeln den sjunde mars. Detta års andra chansen är upplagt på samma sätt som föregående år. I dueller. Nedan kommer vi gå igenom varje duell och odds på deltagarna för att gå vidare till den stora finalen i Globen i Stockholm lördagen den sjunde mars.

Lägg ett odds på andra chansen

Lägg ett odds på Andra chansen hos Unibet som i princip alltid levererar högst odds på Underhållning & Specialer! Klicka här eller på bilden nedan för att komma till Unibet!Vilka låtar i Andra Chansen?

Nedan går vi igenom alla deltagare och låtar de ställer upp med i respektive duell.

DuellDeltagare & LåtDeltagare & Låt
1Anis Don Demina med Vem e som oss? Ellen Benediktsson & Simon Peyron med Surface
2 Paul Rey med Talking in My SleepMalou Prytz med Ballerina
3 Felix Sandman med Boys with emotions Frida Öhrn med We are One
4 Mendez ft Alvaro Estrella med Vamos Amigos Drängarna med Piga och Dräng

Duell 1: Anis Don Demina – Ellen Benediktsson & Simon Peyron

Nedan går vi igenom speltips med odds från Unibet inför den första duellen i Andra Chansen 2020.

  •       Odds Anis Don Demina: 1.25 (Unibet)
  •     Odds Ellen Benediktsson & Simon Peyron: 3.55  (Unibet)

Ur denna duell säger oddsen i princip allt, Anis Don Demina glider vidare till finalen i Globen med sin sköna still till oddset 1,25 hos Unibet. Detta får anses som ett säkert spel med tanke på motståndarnas prestationer i tidigare deltävling.


Duell 2: Malou Prytz – Paul Rey

Nu har vi kommit till duell nummer två där vi också går igenom odds, deltagare och tips på odds!

  •   Odds Malou Pryts: 1,35 (Unibet)
  •   Odds Paul Rey: 2,90 (Unibet)

Ur denna duell tro vi trots att oddsen ser bättre ut för Malou Pryts att Paul Rey går vidare till oddset 2.90. Med en insättning på ynka 1000 kr kan du alltså gå vinnande ur detta spel och kamma hem 2900 kr hos Unibet!


Duell 3: Felix Sandman – Frida Öhrn

Nedan går vi igenom odds med speltips för duell nummer tre i Andra Chansen 2020!

  • Odds Felix Sandman: 1,35 (Unibet)
  • Odds Frida Öhrn: 2,95 (Unibet)

Felix Sandman har varit vinsttippad sen början, vi tror fortfarande starkt på honom som vinnare ur hela Melodifestivalen 2020. Vi placerar därför ett odds på honom som vinnare av duellen mota Frida Öhrn. Man säger ofta att man hittar vinnaren av Melodifestivalen i andra chansen. Detta år så verkar det inte vara någon skillnad heller! Ett spel på Felix Sandman som vinnare går till oddset 31,0 hos Unibet idag. Här ser vi helt klart ett stort spelvärde!


Duell 4: Mendez & Alvaro Estrella – Drängarna

Den sista deltävlingen i Andra Chansen för 2020 års bilaga av Melodifestivalen är här med tävlande Mendez & Alcaro Estrell mot Drängarna.

  • Odds Mendez & Alvaro Estrella: 1,80 (Unibet)
  • Odds Drängarna: 1,90 (Unibet)

I denna duell ser det både till oddsen och prestationsmässigt väldigt jämnt ut. Däremot tror vi att Drängarna är det bidrag som kommer fånga Sveriges hjärtan och ta sig vidare till finalen i Globen. Du kan spela på Drängarna till oddset 1.90 hos Unibet!Sammanfattning Andra Chansen

Andra Chansen i Melodifestivalen 2020 ser väldigt jämn ut kort sagt! Vi har massivs av schysst underhållning att vänta av på lördag och riktigt bra odds från spelbolagen att spela på inför tävlingen. Det blir kul att se vilket bidrag som tar sig vidare till finalen och får tävla om att representera Sverige ute i Europa. Glöm inte att titta in snart igen för att hitta fler grymma odds på roliga tävligar som Melodifestivalen!