Sportsbetting i mobilen

Inom en snart framtid kommer betting via en mobiltelefon att vara mer populärt än att placera bets via datorn. Att kunna placera bets utan att ha tillgång till en dator har varit en stor förändring inom sportsbetting-branschen de senaste åren. Mobil betting ger dig bekvämligheten att kunna placera bets var du än befinner dig – förutsatt att du har täckning på mobilen.

På grund av denna stora förändring erbjuder numer varenda en av våra bästa online sportsbooks en mobil betting-plattform som automatiskt triggas när när du besöker deras sida från en mobil enhet. Var och en av dessa enheter är oerhört användarvänliga och lätta att använda.

Med tanke på antalet bets som placeras via mobilen nuförtiden så vore det helt enkelt en riktigt dålig affär att inte erbjuda toppmoderna bettingmöjligheter för spelarna.

Hur betting i mobilen fungerar

Mobil betting är oerhört enkelt. Du besöker bara bettingsidan från din mobila enhet och därmed kommer du automatiskt att loggas in på den mobilkompatibla versionen av webbsidan.
Därefter är det bara att scrolla igenom den mobila webbsidan för att hitta de bets som du är intresserad av att placera.

Personligen så gillar jag att spara de bettingsidor jag använder mest, som bokmärken på min telefon, för att effektivisera processen och för att säkerställa att jag inte går miste om några vassa betting möjligheter.

Varför använda mobil sportsbetting?

Mobil sportsbetting låter spelarna på ett bekvämt sätt placera bets, även när de inte befinner sig vid en dator. Tänk på alla de möjligheter som mobil sportsbetting kommer att erbjuda:
Du är och tar en öl med några vänner på den lokala sportbaren och du bestämmer dig för att du vill satsa på spelet. Då placerar du ditt bet genom att använda dig av mobil betting.
Du är på en NFL match och märker från sidlinjen att det krånglar för den startande quarterbacken i uppvärmningen. Då använder du detta till din fördel genom att använda dig av mobil betting.
Du befinner dig på bussen och kommer på att du inte la det där bettet som du kände var ett bombsäkert kort. Då lägger du bara detta bet genom att använda dig av mobil sports betting.
Som du kan se, är situationerna där du kan använda dig av mobil betting oändliga. Mobil sportsbetting är framtiden, eftersom det finns så många möjliga användningsområden.

Vilka online sportsbooks erbjuder mobil betting?

Alla våra rekommenderade online sportsbooks erbjuder mobil betting. Med det sagt, är min personliga favorit Bet365, samtidigt som även BetOnline har en utmärkt mobil bettingplattform för amerikanska (svenska?) användare.

Bet365 mobil exempel: 

Här kommer ett exempel på Bet365 mobila betting plattform, med några screenshots:

*Jag tillåts inte visa screenshots från Bet365’s mobila plattform. För att se den, besök Bet365.com från din mobila enhet.

Besök Bet365

18+ | Spela ansvarsullt | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller