Unibet TV – Live stream av högsta klass

Unibet är spelbolaget som i över 20 år givit svenskarna högsta möjliga spelupplevelse och lär göra så i 20 år till. Framförallt är Unibet galet vassa när det kommer till betting oberoende av om det är live betting eller pre game betting som önskas. För ett år sedan lanserade spelbolaget Unibet TV som gjort stor succé sedan dess och idag är en stor del av spelarnas vardag.

Med över 165,000 event just nu har du alla möjligheter att få ut ännu mer av din live betting genom att titta på matcherna. Har du inte provat på Unibet TV idag rekommenderar vi att du gör det när du har möjlighet eftersom det ger en förhöjd spelupplevelse vi tror du kommer tycka om.

Unibet TV – en uppgraderad tjänst

Det var inte så att Unibet var så sena att de först började med livestreamad sport för ett år sedan, men det var då deras tjänst fick sig en rejäl uppgradering i samband med att Unibet TV lanserades. Extra härligt är att tjänsten är helt kostnadsfri, vilket gör att du har massvis med sport helt gratis till dig.

Tjänsten har tagit hur vi ser på direktsänd sport hos spelbolag till en helt ny nivå. När många andra har en halvt genomarbetad sida med rättigheter, har Unibet TV sett till att tänka och fila på detaljerna för att du som spelare ska få en komplett tittar- och spelupplevelse, vilket både vi och spelbolaget tycker du förtjänar.

Så tar du del av Unibet TV

För att ta del av Unibet TV behöver du ha skapat ett konto hos spelbolaget. Har du inte varit medlem tidigare blir du det enkelt genom att registrera dig via din E-legitimation. Detta är det första steget! Därefter gäller det att du har pengar på ditt spelsaldo alternativt har ett lagt spel inom de senaste 24 timmarna.

Uppfyller du de enkla kraven kan du obegränsat ta del av hela utbudet som finns hos Unibet TV. På så sätt är det egentligen ingen egen tjänst utan snarare ett supplement till din betting. Inne i oddslobbyn klickar du dig in på ’Live’ och ser då alla matcher som det går att betta live på. Klicka på en match du vill se och uppe till höger kommer ett fönster dyka upp där matchen visas.

Bli flexibel med Unibet TV

Visst är det så att samtliga streamingtjänster idag erbjuder tittande från mobilen och surfplattan, så att Unibet TV fungerar från mobila enheter är knappast något nytt eller unikt. Däremot har du tidigare behövt skifta mellan olika tjänster. Du har inte kunnat titta live på en match och betta live på en annan match samtidigt från samma enhet, men nu får du en hybrik bestånde av såväl en fullfjädrad live bettingsida och streamingrättigheter av världsklass i full HD.

Du kan således ta med dig Unibet TV exakt vart du vill, allt som behövs är en uppkoppling på nätet. Unibet visa majoriteten av matcherna i varje sportkategori som du kan betta på vilket innebär att du kan se alla dina favoritmatcher. Är det en autentisk spelupplevelse du är ute efter är det svårt att hitta något som slår Unibet TV. Dra hem till polaren och betta tillsammans samtidigt som ni tittar på matchen utan kostnad.

Unikt schema gör att du kan planera dina vecka

För att underlätta i din planering har Unibet tagit fram ett sändningsschema där du får full överblick över veckans sändningar. Organisera schemat efter ditt egna personliga behov genom att sortera efter den sport som är viktig för dig. Det märks tydligt att Unibet gjort det där lilla extra för att skapa en plattform som sätter standarden på marknaden. Vissa kan tycka att det är överdrivet ambitiöst men vi tycker det är fantastiskt att någon vågar ta nästa steg och lansera en tjänst som kombinerar det bästa av två världar.

Svensk sport hos Unibet TV

Unibet är från och med 2020 huvudsponsor för allsvenskan men redan nu kan du se alla matcher från Allsvenskan och Superettan hos spelbolaget. Följ MFF, AIK, Bajen, DIF, IFK Göteborg eller något alla av dina favoritlag hos spelsidan.

Det är långt ifrån bara Allsvenskan och Superettan som finns att njuta av helt gratis hos spelbolaget. Mängder av andra rättigheter som Serie A, NBA och La Liga finns att titta på kombinerat med mängder av andra rättigheterna. Se varje vecka vilka matcher du kan ta del av helt gratis.

Testa Unibet TV idag

Har du inte provat på Unibet TV tidigare anser vi att det är dags att göra det. Allt som behövs är ett konto hos spelsidan med ett positivt spelsaldo eller ett lagt bet inom 24 h. Inte särskilt höga krav för över 165,000 evenemang helt gratis till din dator, mobil eller surfplatta. Är du helt ny till Unibet finns det bonuserbjudanden för odds som du gör att du får ut ännu mer av din betting.

Prova live stream vi Unibet TV redan idag

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller