William Hill

William Hill är ett av Storbritanniens största spelbolag och har sitt säte i London. Det är en riktigt rutinerad pjäs som har varit med otroligt länge i bettingbranschen. Bortsett från sports betting som är själva hjärtat hos William Hill kan du även spela casino, poker och bingo, plus en hel del annat såklart. Här finns ett gediget utbud av spel som passar alla typer. Är du sportintresserad och gillar att spela är William Hill ett klockrent val.

Sportsbook med sport från alla världens hörn

Sportsbooken är fylld med spel från jordens alla hörn till marknadsmässigt höga odds. Det kan handla om Champions League, Premier League, VM, OS, NHL och mycket mer. Här blandas heta evenemang med matcher i lägre divisioner, både live odds och pre game-odds. Det finns helt enkelt det mesta man kan begära.

Vill du spela i mobilen går det utmärkt det också. Du kan använda din iPhone, Android, Samsung och en hel del andra modeller. Detta är perfekt när du spelar live eftersom du med ett enkelt knapptryck kan lägga in nästa spel.

William Hill i mobilen

En av de allra största inom betting online är William Hill. Här har du en engelsk bookmaker med stora kunskaper om vad spelarna verkligen söker. Här erbjuds du att spela betting online via dator, mobil eller surfplatta. Den miljö som möter dig efter inloggning på ditt spelkonto är ljus och tydlig, där du alltid snabbt finner det du söker. William Hill kommer inte att erbjuda någon mobil-app till sina spelare, men använder sig av ”pixel perfect” responsiv design. Detta gör att du som har en smartphone alltid kommer att kunna logga in för spel direkt via din webbläsare.

Naturligtvis är det så att du alltid spelar mobilbetting bäst i en mobil eller surfplatta med Android eller iOS som operativsystem. Inget fel med detta då de flesta kommer att vara användare av mobila enheter med dessa system. I Sverige är det mycket vanligt att spelarna använder iPhone och iPad för att spela, och i det fallet erbjuder William Hill exceptionellt bra mobilbetting. Naturligtvis ska du också alltid hålla utkik efter speciella erbjudanden till de som bettar i mobiler, då detta dyker upp hos denna bookmaker med jämna mellanrum.

Användarvänlighet på sidan

När det gäller designen och den användarvänlighet du får som spelare på betting online hos William Hill, så kommer detta vara av en mycket hög kvalitet. Här finner du snabbt allt du söker i en ljus och tydlig användarmiljö. Det finns tydliga länkar och klar information var betting till fasta odds och livebetting befinner sig.

Om du vid något tillfälle skulle behöva hjälp så kommer du enkelt att finna vägen till support samt vanliga frågor och svar. Detta är lika enkelt både vid betting via datorn eller när du bettar från din mobil. Helt enkelt kommer William Hill att vara ett mycket bra val för spelare på mobilbetting för alla åldrar.

Support och betalningar

Kundtjänsten är bemannad 24/7, året runt. Från Sverige kan du ringa gratis till telefonväxeln som står redo att besvara dina frågor. Annars kan du maila över dina frågor till supporten så kommer de besvaras inom kort. Du kan även kolla igenom FAQ för att hitta svaren på dina frågor.

Utbetalningstiden varierar något från 1 dag med vissa metoder till 3-5 med andra metoder. De snabbaste är att använda Skrill, Neteller och andra e-plånböcker.